Over Controllers.nl

Wij zijn Controllers.nl; specialist in interim management en projectondersteuning op gebied van ESG en CSRD. We helpen MKB-bedrijven om financieel en operationeel op topniveau te presteren. Of het nu gaat om het navigeren door de complexiteit van ESG en CSRD regelgeving of het snel invoeren van strategische veranderingen, onze Business Controllers zorgen ervoor dat je altijd een stap voor blijft. 

ESG uitdagingen omzetten
naar strategische voordelen​

We weten dat ESG en CSRD uitdagend is voor organisaties. Tegelijkertijd biedt het talloze mogelijkheden om er je strategische voordeel mee te doen. Daar komen onze Business Controllers in beeld. Ze begrijpen dat je uitdagingen geen ‘one size fits all’ oplossing hebben. Je organisatie is uniek, en zal ESG en CSRD op een unieke manier moeten aanvliegen. Een gezonde mix van compliance en duurzaamheid, daar gaan we voor.

Samen op weg naar
duurzaamheid en compliance​

Ben je klaar om ESG volledig te omarmen? Maak dan kennis met één van onze controllers. Of het nu gaat om het uitstippelen van een stappenplan, het opstellen van een ESG-check of het implementeren van CSRD compliance, ze zullen er alles aan doen om je doelstellingen te behalen. 

Controllers met kennis
op het allerhoogste niveau

Onze experts in Business Controlling duiken diep in de specifieke ESG-uitdagingen van je organisatie en bieden op maat gemaakte oplossingen. Altijd met de juiste kennis van ESG en CSRD op zak.

CSRD scan

De CSRD-Business Controller zorgt ervoor dat je financiële en duurzaamheidsverslaggeving volledig voldoet aan de huidige CSRD-regelgeving. Ze helpen je organisatie bij het meten en rapporteren van de impact van duurzame initiatieven, diversiteit en inclusie, en het naleven van strikte ethische normen, zodat je verzekerd bent van compliance met de nieuwste wetgeving en richtlijnen.

ESG check

De ESG-Business Controller evalueert en verbetert financiële en niet-financiële processen door milieubewuste, sociaal verantwoorde en ethisch bestuur te integreren en te meten in je organisatie. Dit is essentieel voor organisaties die willen voldoen aan toenemende regelgeving en de verwachtingen van stakeholders, terwijl ze hun reputatie en concurrentiepositie versterken actief met ESG aan de slag te gaan.

Verslaggeving en rapportage

De controller stelt financiële en duurzaamheidsrapportages op die voldoen aan de huidige actuele regelgeving. Door betrouwbare data te verzamelen en te analyseren, zorgen ze ervoor dat je organisatie niet alleen voldoet aan wettelijke eisen, maar ook een helder inzicht krijgt in haar impact op milieu, maatschappij en governance.

Samen op weg naar
duurzaamheid en compliance​

Ben je klaar om ESG volledig te omarmen? Maak dan kennis met één van onze controllers. Of het nu gaat om het uitstippelen van een stappenplan, het opstellen van een ESG-check of het implementeren van CSRD compliance, ze zullen er alles aan doen om je doelstellingen te behalen. 

Ben je klaar om ESG volledig te omarmen? Maak dan kennis met één van onze controllers. Of het nu gaat om het uitstippelen van een stappenplan, het opstellen van een ESG-audit of het implementeren van CSRD compliance, ze zullen er alles aan doen om je doelstellingen te behalen. 

Samen op weg naar duurzaamheid en compliance

ESG uitdagingen omzetten naar strategische voordelen

We weten dat ESG en CSRD uitdagend is voor organisaties. Tegelijkertijd biedt het talloze mogelijkheden om er je strategische voordeel mee te doen. Daar komen onze controllers in beeld. Ze begrijpen dat je uitdagingen geen ‘one size fits all’ oplossing hebben. Je organisatie is uniek, en zal ESG en CSRD op een unieke manier moeten aanvliegen. Een gezonde mix van compliance en duurzaamheid, daar gaan we voor.

Kennismaken?

Neem contact op met een van onze accountmanagers. We bespreken graag de mogelijkheden voor jouw organisatie!

Terry van Schaick

Manager

Annebeth Velema

Manager